MIAVAI SZERELVÉNYEK ÉS SZANITEREK

Bővebben a SLOVARM-ról

Újabb sikeres audit a Slovarmnál

2023. június 08-09-én a TÜV SÜD auditáló társaság Q, E, B, auditot hajtott végre a Slovarmnál. Ennek keretében az ISO 9001 Minőségirányítási rendszerre vonatkozó felügyeleti auditot, illetve az ISO 14001 Környezetirányítási és ISO 45001 Biztonság irányítási rendszerre vonatkozó tanúsítási auditot végeztek.

Bővebben Megosztom

A SLOVARM új bemutatótermet adott át 85. évfordulója alkalmából

Augusztus 18-a nagy nap volt a SLOVARM számára. Több mint egy év intenzív kivitelezés után ünnepélyesen átvágták a szalagokat az új bemutatóterem előtt, amely a vállalat és termékeinek történelmi fejlődését mutatja be 1937-től napjainkig.

Bővebben Megosztom

Összes újdonság

Cégünkről

A SLOVARM 2000-ben alakult a Slovenská armatúrka Myjava utódvállalataként. Lakásszerelvények, levegő-, hideg- és melegvíz-, gőzvezeték és központi fűtési elemek gyártására szakosodott. 2020 januárjában egyesült a SLOVPLAST társasággal, és műanyag szaniter termékekkel bővítette gyártási programját.

Bővebben rólunk

MIAVAI SZERELVÉNYEK ÉS SZANITEREK

Folytattuk a lakásszerelvények és szaniterek gyártásának 80 éves miavai hagyományát. Termékeinket a múltba is visszamenően a kiemelkedő minőség és az időtálló design jellemzi. A SLOVARM társaság termelési portfóliója jelenleg a szaniter és csatlakozó szerelvények, víz- és fűtési szerelvények és műanyag szaniter termékek teljes választékát öleli át.

Termékek

Technológiák

A SLOVARM társaság technológiai háttere fokozatos innováción megy keresztül. Összetett alakú és mennyiségi szempontból igényes alkatrészek gyártásához szükséges, a lehető legkorszerűbb és fejlett automatizáltsági szintű technológiák állnak rendelkezésünkre. Jelenlegi felszereltségünk lehetővé teszi számunkra a legújabb technológiai eljárások alkalmazását és a legmagasabb minőségű termékek előállítását.

Technológiák

Álláslehetőségek

Állást keres? Küldje el önéletrajzát!   Karrier

Referenciák

A SLOVARM társaság stabil és megbízható szállítóként több jelentős európai és multinacionális cégnek szállít lakásszerelvényeket, elosztó elemeket és műanyag szaniter termékeket.

A társaság vezetősége

Radovan Pobočík
Vezérigazgató

Ing. Viera Čuvalová Janigová
Kereskedelmi igazgató

Ing. Martin Jelínek
Ekonomický riaditeľ

Peter Greň
Výrobno-technický riaditeľ

Bármilyen kérdés vagy probléma esetén vegye fel velünk bátran a kapcsolatot. itt a kapcsolatot.

Támogatjuk

Tanulmányi kirándulások és okleveles képzés szakközépiskolai tanulóknak

Tanulmányi kirándulások és okleveles képzés szakközépiskolai tanulóknak

28. 8. 2023

2023. áprilisában és májusában Miava, Zsolna, Pozsony, Vágbeszterce és Homonna szakközépiskoláinak 100 kiválasztott 4. évfolyamos tanulója vett részt tanulmányi kiránduláson és okleveles képzésen a miavai SLOVARM cégnél.

Bővebben   Megosztom

A Slovarm pénzjutalmat adott a diákoknak és a tanároknak

A Slovarm pénzjutalmat adott a diákoknak és a tanároknak

28. 7. 2023

Május 26-án a miavai Ipari Szakközépiskola 50 végzőse vehette át érettségi bizonyítványát. A legjobb tanulókat pénzjutalomban részesítették.

Bővebben   Megosztom

Előrendelés

Megrendelése nem tartalmaz árut

Prezerať produkty